Wedstrijd Benelux Select - Aylmer Voiliers in ice rink 3-glaces

10-06-2015 15:12

De scoorde werd geopend door Aylmer Voiliers na 6.46 minuten. Wij speelden op dat moment met 4 man. In de eerste periode scoorde Senna Peeters de gelijkmaker met een assist van Julien de Vriendt en Bjorn Geerts. 3.33 minuten in de 2e periode scoorde Senna Peeters wederom. We stonden voor met 2-1. Een minuut later werd de gelijkmaker door Aylmer Voiliers gemaakt (2-2). Aylmer Voiliers scoorde waardoor de stand 2-3 werd. Door Benelux Select werd heel hard gewerkt waardoor we toch konden scoren. Dit doelpunt kwam op naam van Rens Aberson (3-3). Na 2 minuten gevolgd door nog een doelpunt van Senna Peeters (4-3). 4 minuten voor het einde van de 2e periode kwam Aylmer Voiliers terug en scoorde 4-4. Wat een spannende game en een waanzinnig goede wedstrijd van ons team. In de 3e periode scoorde Aylmer Voiliers 4-5. De gelijke stand werd op het bord gezet door een mooi doelpunt van Rens Aberson. Wat waren de toeschouwers trots op ons team en zelfs de tegenstander toonde hun respect voor ons door een erehaag te maken van ijshockeysticks waardoor Benelux Select naar de kleedkamer terugkeerde.